fbpx

Nieuws

Ruim 1,5 jaar bezig met dit zo(e)t avontuur

Eind mei 2022 is het exact 2 jaar geleden dat Lekkergoed concreet werd. De goesting om te ondernemen zat er bij Martijn en ik (Sharon) altijd al in, nu werd het ook tastbaar.  Ik herinner het mij nog goed, we gingen ons plan vertellen aan mijn ouders en die verklaarden ons gek! 'Jullie hebben beide zo'n mooie en boeiende jobs en flexijobs, is het wel nodig om er nog eens een extra project bij te nemen?'. 

Online Lekker Snoep kopen

Op zoek naar lekker snoep, dat je online kan kopen dat aan huis geleverd wordt? Wil je iemand een doosje snoep cadeau doen of zoek je een lekker geschenk met snoep, chocolade of thee? Dan ben je bij Lekkergoed aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment met vers schepsnoep, snoepdoosjes. Zoet of zuur, u kiest!

Een lekker geschenk: nu populairder dan ooit.

Ik wil met mijn bedrijf of vereniging een geschenk geven, maar ik weet niet wat? In dat geval, helpen wij u graag verder met een lekkere attentie! 

Vegan snoep... Is dat wel lekker?

We hebben een mooi assortiment vegan snoepjes die qua smaak even lekker zijn als 'gewone' snoepjes! Wedden dat je van sommige snoepjes niet eens wist dat ze vegan zijn?

Zotte Amerikaanse Hype?

Halloween: een zotte hype die uit Amerika komt overwaaien en waar we gewoon ook aan meedoen? Of iets waar we als Belgen ook oprecht naar uitkijken?

We jeunen oes!

Dat het 'zot geestig' is, om mensen te verrassen en blij te maken met Lekkergoed!

Trakteren met lekkere snoepjes

Op zoek naar een attentie om te trakteren? Met ons assortiment om 'uit te delen' scoor je vast en zeker!

Lekkergoed 4 Business

Lekkergoed is er ook voor UW bedrijf of vereniging. Relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, dag van de klant, openbedrijvendagen, de clubkas spijzen met een snoepverkoop,...  Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen we snoepgeschenken aanbieden.

Heet zomerweer, kleine bubbels & heerlijke hapjes/snoepjes

Breng kleur en fun op de aperotafel met een leuke SHARING BOX : leuk voor de kleinsten, maar zeker ook voor de ouderen ;)

Snoep? Snoep!

We bieden een waaier van keuze aan wat onze snoepjes betreft: snoepjes per soort, boxes to share of schoepdoosjes, ideaal om als geschenk te geven!

Lekkergoed.be staat ONLINE

Na maanden van voorbereiding, keuzes maken, proeven, nog meer proeven, contacten leggen, enz. is het eindelijk zo ver! Lekkergoed.be staat online!