fbpx

Nieuws

Nieuwjaarswens voor 2023

Ambitieus zijn en dat uitspreken, dat mag toch hé?! 😊 In 2023 willen we stevig verder groeien. We hebben de kennis en flexibiliteit om ons nog meer toe te leggen op gepersonaliseerde bedrijfsgeschenken.

Ons eigen winkeltje

Stap per stap groeien we verder. Ons laatste wapenfeit is: ons eigen winkeltje! In een heus ingerichte container naast onze woning, kan je vanaf nu ons ruim assortiment in levende lijve bezichtigen. Steeds leuk aangekleed volgens thema: Sint, Kerst,... Kom gerust eens langs: Op di/do van 17u30-19u en op zaterdag 10u-12u Sioendreef 18, Beveren-Leie, Waregem

Ruim 1,5 jaar bezig met dit zo(e)t avontuur

Eind mei 2022 is het exact 2 jaar geleden dat Lekkergoed concreet werd. De goesting om te ondernemen zat er bij Martijn en ik (Sharon) altijd al in, nu werd het ook tastbaar.  Ik herinner het mij nog goed, we gingen ons plan vertellen aan mijn ouders en die verklaarden ons gek! 'Jullie hebben beide zo'n mooie en boeiende jobs en flexijobs, is het wel nodig om er nog eens een extra project bij te nemen?'. 

Online Lekker Snoep kopen

Op zoek naar lekker snoep, dat je online kan kopen dat aan huis geleverd wordt? Wil je iemand een doosje snoep cadeau doen of zoek je een lekker geschenk met snoep, chocolade of thee? Dan ben je bij Lekkergoed aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment met vers schepsnoep, snoepdoosjes. Zoet of zuur, u kiest!

Een lekker geschenk: nu populairder dan ooit.

Ik wil met mijn bedrijf of vereniging een geschenk geven, maar ik weet niet wat? In dat geval, helpen wij u graag verder met een lekkere attentie! 

Vegan snoep... Is dat wel lekker?

We hebben een mooi assortiment vegan snoepjes die qua smaak even lekker zijn als 'gewone' snoepjes! Wedden dat je van sommige snoepjes niet eens wist dat ze vegan zijn?

Zotte Amerikaanse Hype?

Halloween: een zotte hype die uit Amerika komt overwaaien en waar we gewoon ook aan meedoen? Of iets waar we als Belgen ook oprecht naar uitkijken?

We jeunen oes!

Dat het 'zot geestig' is, om mensen te verrassen en blij te maken met Lekkergoed!

Trakteren met lekkere snoepjes

Op zoek naar een attentie om te trakteren? Met ons assortiment om 'uit te delen' scoor je vast en zeker!

Lekkergoed 4 Business

Lekkergoed is er ook voor UW bedrijf of vereniging. Relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, dag van de klant, openbedrijvendagen, de clubkas spijzen met een snoepverkoop,...  Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen we snoepgeschenken aanbieden.

Heet zomerweer, kleine bubbels & heerlijke hapjes/snoepjes

Breng kleur en fun op de aperotafel met een leuke SHARING BOX : leuk voor de kleinsten, maar zeker ook voor de ouderen ;)

Snoep? Snoep!

We bieden een waaier van keuze aan wat onze snoepjes betreft: snoepjes per soort, boxes to share of schoepdoosjes, ideaal om als geschenk te geven!

Lekkergoed.be staat ONLINE

Na maanden van voorbereiding, keuzes maken, proeven, nog meer proeven, contacten leggen, enz. is het eindelijk zo ver! Lekkergoed.be staat online!

Leen Verbeiren
Leen Verbeiren
2023-03-03
Een echte aanrader! Mega-lekkere verse snoepjes, chocolade en thee (en nog veel meer...) met veel zorg en liefde verpakt. Ook hele mooie kleurrijke doosjes die ik nog nergens anders gezien heb! Ideaal om cadeau te geven of voor jezelf te houden 😇
Jan Soetens
Jan Soetens
2023-01-10
Zeker een aanrader, zeer behulpzaam. Snelle levering.
Charlot Devriese
Charlot Devriese
2022-11-10
Alles terug heel goed verpakt voor Sinterklaas! Dus alles perfect ontvangen! Heel tevreden 🙂
Elsy
Elsy
2022-11-10
Heel leuke ontvangst, lekkere chocolade. Ook online goed overzichtbaar en vlugge service, een aanrader.
Simon Beirlaen
Simon Beirlaen
2022-11-09
Goede omgang met de klanten als me bestelling geleverd werd kreeg ik een smsje dat ze geleverd werden op de brievenbus
Shani
Shani
2022-11-03
Na een foutje in de verzending, werd dit via mail opgelost en werden de missende stukken achterna gestuurd. Zeer snelle levering, alles goed verpakt. Chocolade stevig verpakt en kwam heel aan 👌.
Wendy Vandermotten
Wendy Vandermotten
2022-10-05
Wij zijn super blij met ons bestelling. Zondag besteld, dinsdag geleverd. Heerlijke snoepjes , mooi verpakt,... Aanrader!!
Tine Lanssens
Tine Lanssens
2022-08-16
Supervriendelijke en snelle service en een groot aanbod! En natuurlijk ook heel lekker!
Peggy Meyfroot
Peggy Meyfroot
2022-06-16
De dag na mijn bestelling werden de snoepdoosjes al gratis thuis geleverd, wat een service! De geur is overheerlijk, ik zou er zelf al willen van snoepen :) De persoonlijke boodschap op de sticker maakt er een mooi geschenkje van voor de kindjes in mijn praktijk. Ik ben héél tevreden!