fbpx

Nieuws

Nieuwjaarswens voor 2023

Ambitieus zijn en dat uitspreken, dat mag toch hé?! 😊 In 2023 willen we stevig verder groeien. We hebben de kennis en flexibiliteit om ons nog meer toe te leggen op gepersonaliseerde bedrijfsgeschenken.

Ons eigen winkeltje

Stap per stap groeien we verder. Ons laatste wapenfeit is: ons eigen winkeltje! In een heus ingerichte container naast onze woning, kan je vanaf nu ons ruim assortiment in levende lijve bezichtigen. Steeds leuk aangekleed volgens thema: Sint, Kerst,... Kom gerust eens langs: Op di/do van 17u30-19u en op zaterdag 10u-12u Sioendreef 18, Beveren-Leie, Waregem

Ruim 1,5 jaar bezig met dit zo(e)t avontuur

Eind mei 2022 is het exact 2 jaar geleden dat Lekkergoed concreet werd. De goesting om te ondernemen zat er bij Martijn en ik (Sharon) altijd al in, nu werd het ook tastbaar.  Ik herinner het mij nog goed, we gingen ons plan vertellen aan mijn ouders en die verklaarden ons gek! 'Jullie hebben beide zo'n mooie en boeiende jobs en flexijobs, is het wel nodig om er nog eens een extra project bij te nemen?'. 

Online Lekker Snoep kopen

Op zoek naar lekker snoep, dat je online kan kopen dat aan huis geleverd wordt? Wil je iemand een doosje snoep cadeau doen of zoek je een lekker geschenk met snoep, chocolade of thee? Dan ben je bij Lekkergoed aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment met vers schepsnoep, snoepdoosjes. Zoet of zuur, u kiest!

Een lekker geschenk: nu populairder dan ooit.

Ik wil met mijn bedrijf of vereniging een geschenk geven, maar ik weet niet wat? In dat geval, helpen wij u graag verder met een lekkere attentie! 

Vegan snoep... Is dat wel lekker?

We hebben een mooi assortiment vegan snoepjes die qua smaak even lekker zijn als 'gewone' snoepjes! Wedden dat je van sommige snoepjes niet eens wist dat ze vegan zijn?

Zotte Amerikaanse Hype?

Halloween: een zotte hype die uit Amerika komt overwaaien en waar we gewoon ook aan meedoen? Of iets waar we als Belgen ook oprecht naar uitkijken?

We jeunen oes!

Dat het 'zot geestig' is, om mensen te verrassen en blij te maken met Lekkergoed!

Trakteren met lekkere snoepjes

Op zoek naar een attentie om te trakteren? Met ons assortiment om 'uit te delen' scoor je vast en zeker!

Lekkergoed 4 Business

Lekkergoed is er ook voor UW bedrijf of vereniging. Relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, dag van de klant, openbedrijvendagen, de clubkas spijzen met een snoepverkoop,...  Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen we snoepgeschenken aanbieden.

Heet zomerweer, kleine bubbels & heerlijke hapjes/snoepjes

Breng kleur en fun op de aperotafel met een leuke SHARING BOX : leuk voor de kleinsten, maar zeker ook voor de ouderen ;)

Snoep? Snoep!

We bieden een waaier van keuze aan wat onze snoepjes betreft: snoepjes per soort, boxes to share of schoepdoosjes, ideaal om als geschenk te geven!

Lekkergoed.be staat ONLINE

Na maanden van voorbereiding, keuzes maken, proeven, nog meer proeven, contacten leggen, enz. is het eindelijk zo ver! Lekkergoed.be staat online!

Maika Photography
Maika Photography
2021-11-21
Super lekker en leuke sintboeken met lekkers gekocht!
sofie pontzeele
sofie pontzeele
2021-09-09
Dik in orde. Eerste maal besteld en zal niet de laatste keer zijn. Zeer vlotte communicatie en levering. Uitgebreid assortiment, alles netjes en ecovriendelijk verpakt. Bedankt!
Ann Decuyper
Ann Decuyper
2021-06-23
Vriendelijke service, heel snelle antwoorden op emails en de leveringen zijn netjes op tijd.
riet claerhout
riet claerhout
2021-06-23
Vlotte levering! De beste snoepjes!
Angelique Dewolf
Angelique Dewolf
2021-05-30
Superlekkere snoepjes. Deze heb ik als bedanking gegeven en iedereen was vol lof. Ook de vegan snoepjes waren heerlijk. Heel snelle service en mooi verpakt. In de doos zat ook nog een superleuk bedankingskaartje. Echt een aanrader.
Jan-Klaas Decupere
Jan-Klaas Decupere
2021-05-23
Wij bedankten os team met een pakketje van lekkergoed voor hun inzet, echt top!!!
Thomas Goeminne
Thomas Goeminne
2021-05-23
Heerlijke snoepdoosjes! Toffe proevertjes bij bestelling!
Laure Oomens
Laure Oomens
2021-05-11
Snel, vriendelijk, behulpzaam en precies wat je zoekt: de service van Lekkergoed is gewoonweg fantastisch. Wil je je klanten verrassen met een op maat gemaakt snoepdoosje? Dan is er maar 1 adres: Lekkergoed!
Tom Vervaeck
Tom Vervaeck
2021-02-23
Snel en correct!
Elsi Spanoghe
Elsi Spanoghe
2021-02-12
Snelle en persoonlijke service, snoep is lekker en vers (zeg je dat over snoep?), De thee van or-tea is zalig! Absoluut aanrader voor een persoonlijk cadeau.