fbpx

Geschenken

Zit er een leverbon met prijzen in de doos?

Je wenst iemand te verwennen met een Lekkergoed-geschenk?

Wij maken er een complete verrassing van! Er wordt geen leverbon of prijzen in de doos toegevoegd, waardoor de ontvanger meteen jouw geschenk en persoonlijke boodschap te zien krijgt.

Kan ik zelf mijn geschenk samenstellen?

Dit kan zeker. Kom langs in onze winkel om ons ruim aanbod en geschenkopties te ontdekken. Is ons winkeltje te ver voor jou? Contacteer ons gerust telefonisch of via mail!

 

Leveringen

Wanneer mag ik mijn levering verwachten?

Lekkergoed bezorgt uw pakket zo snel mogelijk. Jouw bestelling gaat ten laatste de volgende werkdag op de post (als alles voorradig is).

Je ontvangt een email zodra wij je bestelling hebben ontvangen, alsook wanneer uw order klaar is voor verzending.

Meestal komt een pakket de werkdag (maandag – vrijdag) na de dag van verzending toe (binnen België).
In het weekend en op feestdagen zijn geen leveringen via pakjesdienst mogelijk.

Zorg ervoor dat het adres dat je ons doorgeeft volledig en correct is en vermijd extra retour- en verzendkosten.

 

Ik was niet thuis toen de pakjesdienst mijn pakket kwam aanbieden. Wat nu?

De pakjesdienst zal één keer langskomen met je pakket. Indien er niemand aanwezig is zal men een briefje achterlaten in de brievenbus. Hiermee kan je het pakket ophalen in het postkantoor of afhaalpunt in de buurt. De track and trace code wordt steeds naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Zo kunt u het pakketje volgen.

 

Wat als mijn pakketje verkeerd geadresseerd was?

Pakjesdiensten rekenen ons bijkomende kosten aan als een pakket “Terug naar afzender” komt. Deze kost (bvb. €2.75) wordt doorgerekend aan de klant. Het pakket kan nadien opnieuw verzonden worden mits betaling van de verzendkosten en retourkosten. Ook als het pakket de eerste keer gratis verzonden werd.

 

Met welke vervoerder werken jullie?

Wij verzenden de pakketjes met Bpost. Bij de mededelingen kan je geen levervoorkeuren noteren, deze dien je in je persoonlijke Bpost-portaal in te geven.

 

Kan ik mijn pakket zelf afhalen?

Wenst u het pakket zelf te komen afhalen (Sioendreef 18, Beveren-Leie), duid dit dan zo aan op uw bestelling & wij contacteren u i.v.m. de mogelijke afhaalmomenten.

Afhaling van de pakketjes kan elke dag, 24/7. Indien er niemand aanwezig is, ligt uw pakketje in de afhaalkist (met camerabewaking).

Afhaling tijdens de openingsuren van de winkel kan ook (dinsdag 17u30-19u, woensdag 14u-17u, zaterdag 10u-12u).

Verzendkosten

Wat zijn de verzendtarieven?

Levering in België: €5.95 (tijdelijke prijstoeslagen zijn mogelijk, afhankelijk van de vervoersmaatschappij in piekperioden)
Bestel je voor minstens €60? Dan versturen we je pakket gratis.

 

Levering in Nederland: €9,00
Bestel je voor minstens €80? Dan versturen we je pakket gratis.

 

Bij een aankoopbedrag vanaf €35, leveren wij ook GRATIS aan huis. Een extra service voor onze klanten (regio Desselgem, Beveren-Leie, Deerlijk en Harelbeke)!

Allergieën en eetpatronen

Kunnen jullie rekening houden met mijn voorkeuren?

Voor elk eetpatroon hebben we wel iets lekkers in het aanbod:

  • Vegan, veggie
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Biologisch

Typ in de zoekbalk de gewenste term en je ziet de geschikte producten verschijnen.

Vragen? Stel ze ons gerust via [email protected]

Houdbaarheid

Ik wil snoepjes bestellen maar heb ze pas binnen enkele weken nodig…

1) Bestel liever te vroeg, dan te laat: de snoepjes worden zorgvuldig verpakt, waardoor ze lang vers en zacht blijven:

 • Snoepdoosjes:

Onze snoepjes worden verpakt in een plastiek zakje en dicht gesealed, alvorens ze in de omdoos verpakt worden. Daardoor blijven ze heel lang zacht en vers. Wanneer de snoepjes bij ons de deur uit gaan, hebben ze altijd een minimale houdbaarheid van 6 maand. Meestal zelfs ruim 12 maand.

 • Diverse producten:

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking van bvb koekjes, chocolade,…

 • Thema-chocolade:

De houdbaarheidsdatum van de samengestelde pakketten met thema-chocolade (Sint, Pasen,…) is minimaal 6 maand.

 

2) U kan altijd een bestelling plaatsen, om op een latere datum in de toekomst te leveren. Bij opmerkingen (bij het uitchecken) kan u de gewenste leverdatum noteren. Hou er rekening mee dat Bpost meestal stipt levert, maar afwijkingen mogelijk zijn.

Chocolade

Chocolade is een breekbaar product. Het liefst hebben wij dat u dit komt afhalen in ons winkeltje. Wanneer we chocolade versturen, verpakken we dit zo goed mogelijk. We kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden als iets gebroken toekomt bij u. Hoe de pakketjesdienst omgaat met onze pakketjes hebben wij niet in de hand. Ook indien zij het pakketje in de zon zetten of te warm laten worden en de chocolade smelt, kunnen wij hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Daarom hopen wij op uw begrip. We behandelen uw pakketje met de grootste zorg, tot op het moment dat wij het afgeven aan de pakjesdiensten.

Bedrijven

Kan ik een factuur ontvangen?

Bedrijven kunnen online bestellen (onmiddellijk te betalen) en hun BTW-nummer ingeven. De factuur wordt achteraf (manueel) per mail toegestuurd.

Heeft u geen BTW-nummer? Dan kunnen wij u een onkostennota toesturen.

Ik wil voor mijn bedrijf bestellen, maar wil op factuur betalen, kan dit?

Stuur ons een mailtje met de gewenste producten en wij doen het nodige.

 

Ik zoek een bedrijfsgeschenk, maar vind op de site niet onmiddellijk wat ik zoek.

Onze specialiteit is meedenken met u! Wij maken graag een offerte of gepersonaliseerd voorstel op. We geven uw geschenken net dat tikkeltje extra: een mooie verpakking, werken met uw bedrijfskleuren, toevoegen van uw bedrijfslogo,…

Janina De Clercq
Janina De Clercq
2024-06-11
"Ik vind het het allerleukste om zelf een potje te laten vullen met de snoepjes die ik kies. Want elke keer zijn er nieuwe soorten die ik nog nooit gezien en geproefd heb! " (Nona 10 jaar)
Mia Van Den Berghe
Mia Van Den Berghe
2024-06-10
Wooooow. Wat een originele geschenkjes kan je hier kopen! Voor elk wat wils, zorgvuldig uitgekozen door Sharon die haar job met veel passie en liefde doet.
kelly
kelly
2024-06-08
Bezorging steeds in orde. Heel lekkere snoepjes en leuke traktatie’s. Dochter superblij met haar snoepraart voor haar 6de verjaardag 🙂🙂
Elias Lareu
Elias Lareu
2024-06-07
Een snoepje lijkt zo iets simpel. Een kleine zoete of zure bom waar we op een onbewaakt moment van kunnen genieten. Maar het juiste snoepje op het juiste moment? Daar zorgen de mensen van Lekkergoed voor. Super mensen met een hart van peperkoek/vol zoetigheid!
Jolien Dooms
Jolien Dooms
2024-06-07
Bij Sharon en Martijn ben je altijd blij! Voor en na de schermen ze zijn niet te temmen. Ze zijn top in hun job. Snoepjes, chocolade, …. keuzestress. Ze komen zelf tot je thuisadres. Heb je eens een mindere dag, bij lekkergoed ga je naar buiten met een lach! Een aanrader!
Laura Verstoep
Laura Verstoep
2024-06-07
Fijne website om een smakelijk cadeau te bestellen. Gebruiksvriendelijk website, voldoende keuze en leuke verpakkingen (mijn favoriet is nietnulaura). Prijzen zijn zeer acceptabel. Ontvanger gaf aan dat er zeer lekkere snoepjes in de (zoet/zuur) mix zat Bezorgtijd is soms wel wat onvoorspelbaar en/of ondoorzichtig.
Greenhouse Dienstencheques
Greenhouse Dienstencheques
2024-06-07
Bedankt voor de aangename samenwerking alsook de vlotte en correcte levering van 3850 super lekkere en leuke snoepzakjes. Wie is Sharon... een toffe madam met heel veel creatieve ideetjes!
Grapes & Tales
Grapes & Tales
2024-06-07
Dat de snoep heerlijk is, dat staat vast. Maar nog belangrijker is de persoonlijke, lieve en snelle service erbij. Ik bestel steeds vanuit het buitenland en laat dit dan meebrengen door vrienden die op bezoek komen, Sharon checkt steeds even af of de bestelling juist is. Ik kan je bij deze ook verzekeren dat de chocolade heelhuids aankomt dankzij de goede inpak techniek van Sharon. Ook hebben we onze gender reveal snoepjes bij haar laten maken en dit was eveneens een groot succes! Kortom : bij Lekkergoed moet je zijn! Debbie M.
Mario Lamote
Mario Lamote
2024-06-06
Super veel keuze & smaken en vriendelijke bediening
Margo
Margo
2024-06-06
De naam zegt het zelf: heel lekker aanbod! Met Pasen suikereitjes en guimauve chocolade paashazen kunnen kopen (bijna nergens anders verkrijgbaar): aan een mooi prijsje en heel snel geleverd!