fbpx

Gepubliceerd op 5 februari 2022

Terug naar overzicht

Ruim 1,5 jaar bezig met dit zo(e)t avontuur

Eind mei 2022 is het exact 2 jaar geleden dat Lekkergoed concreet werd. De goesting om te ondernemen zat er bij Martijn en ik (Sharon) altijd al in, nu werd het ook tastbaar.

Ik herinner het mij nog goed, we gingen ons plan vertellen aan mijn ouders en die verklaarden ons gek! ‘Jullie hebben beide zo’n mooie en boeiende jobs en flexijobs, is het wel nodig om er nog eens een extra project bij te nemen?’.

Niet veel later merkten de ouders dat het menens was, dat we veel ideeën hadden en een duidelijke visie. En nog wat later moesten ze erkennen dat ze nooit hadden gedacht dat we zo’n mooie zaak zouden opbouwen en zoveel verwezenlijkt zouden hebben.

Duizenden mensen ontvingen al een Lekkergoedpakketje als kadootje voor zichzelf, om iemand anders mee te verrassen, snoepjes om mee te trakteren in de klas, de crèche of op het werk,… en zoveel meer!

Kleine en heel grote bedrijven en multinationals weten de weg te vinden naar Lekkergoed en voor hen maken we met heel veel plezier pakketjes op maat, volgens hun budget en vaak moet dit heel snel geleverd kunnen worden!

Zo maakten we al eens op 3 dagen 700 zakjes met een snoepjesmix, op 2 dagen 1000 doosjes met dinosnoepjes, en we kunnen nog meer van die zotte bestellingen neerpennen. Gelukkig konden we dit allemaal snel en netjes tot een goed einde brengen!

De hoogtepunten in de afgelopen jaren zijn onmiskenbaar alle thema-periodes: onze handen verpakten al honderden Sint-boxen, paaspakketten, eindejaargeschenken voor particulieren en bedrijven. Met logo, met persoonlijke boodschap, volgens de bedrijfskleuren, we did it all!

Eind februari gingen we dan ook naar Keulen, naar de grootste snoepjesbeurs van Europa om inspiratie op te doen en de trends te ontdekken. We kiezen steevast om te werken met bedrijven die een verhaal hebben en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Denk maar aan onze producten van Wally & Whiz (Nordic Winegums), True Gum, Max’s Mints, King Monty,…

Het meest gelukkig worden we als wij een mooie recensie of lief mailtje krijgen van mensen die heel dankbaar en blij waren met hun pakketje. Zo’n woordje van appreciatie geeft ons nog meer goesting om verder te gaan!

Het zijn al jaren geweest met heel veel vroege ochtenden, late avonden, druk gevulde werk-weekends, maar met zoveel fun en voldoening!

Blijf ons zeker volgen en bedankt voor de afgelopen jaren!

Leen Verbeiren
Leen Verbeiren
2023-03-03
Een echte aanrader! Mega-lekkere verse snoepjes, chocolade en thee (en nog veel meer...) met veel zorg en liefde verpakt. Ook hele mooie kleurrijke doosjes die ik nog nergens anders gezien heb! Ideaal om cadeau te geven of voor jezelf te houden 😇
Jan Soetens
Jan Soetens
2023-01-10
Zeker een aanrader, zeer behulpzaam. Snelle levering.
Charlot Devriese
Charlot Devriese
2022-11-10
Alles terug heel goed verpakt voor Sinterklaas! Dus alles perfect ontvangen! Heel tevreden 🙂
Elsy
Elsy
2022-11-10
Heel leuke ontvangst, lekkere chocolade. Ook online goed overzichtbaar en vlugge service, een aanrader.
Simon Beirlaen
Simon Beirlaen
2022-11-09
Goede omgang met de klanten als me bestelling geleverd werd kreeg ik een smsje dat ze geleverd werden op de brievenbus
Shani
Shani
2022-11-03
Na een foutje in de verzending, werd dit via mail opgelost en werden de missende stukken achterna gestuurd. Zeer snelle levering, alles goed verpakt. Chocolade stevig verpakt en kwam heel aan 👌.
Wendy Vandermotten
Wendy Vandermotten
2022-10-05
Wij zijn super blij met ons bestelling. Zondag besteld, dinsdag geleverd. Heerlijke snoepjes , mooi verpakt,... Aanrader!!
Tine Lanssens
Tine Lanssens
2022-08-16
Supervriendelijke en snelle service en een groot aanbod! En natuurlijk ook heel lekker!
Peggy Meyfroot
Peggy Meyfroot
2022-06-16
De dag na mijn bestelling werden de snoepdoosjes al gratis thuis geleverd, wat een service! De geur is overheerlijk, ik zou er zelf al willen van snoepen :) De persoonlijke boodschap op de sticker maakt er een mooi geschenkje van voor de kindjes in mijn praktijk. Ik ben héél tevreden!